neuspleisters tegen het snurken

Breathe Right large clear

BreatheRight-Large-ClearOok zo’n last van een slechte nachtrust door gesnurk? Of heeft uw partner genoeg van het snurklawaai? Met Breathe Right heeft u een anti-snurkmiddel dat de neusvleugels voorzichtig opent. U krijgt wel 31% meer lucht binnen, wat zeer effectief is tegen snurken. Ook bij verkoudheid en allergie verbetert u de ademhaling met deze neusstrip.

Grotere neus en kun je niet tegen pleisters? Kies dan de Breathe Right large clear

Deze speciale pleister met twee parallelle strookjes opent beide neuskanalen door de zijkanten van uw neus omhoog te brengen. Zo wordt de neusademhaling bevorderd. Uit onderzoek is gebleken dat het snurken minder wordt of stopt bij wel driekwart van de gebruikers. 90% van de gebruikers is enthousiast over de verbetering van de slaapkwaliteit. Doordat er meer zuurstof binnenkomt via de neus slaapt u dieper en wordt u uitgerust wakker. Zo kunt u zich overdag beter concentreren.
Ook een eventuele partner zal beter slapen doordat het snurken afneemt. Deze neuspleister in maat Large is doorzichtig en ontworpen voor mensen die een pleisterallergie of een gevoelige huid hebben. Behalve bij snurken is deze pleister ook effectief bij een verstopte neus, een scheef neustussenschot of een allergie. Ook handig: gebruik de neusstrip als sportpleister voor extra lucht.

Breathe Right large clear is:

  • Breathe Right neuspleisters large clear
  • Inhoud: 30 anti-snurkpleisters
  • Maat: Large (voor de grote neus)
  • Kleur: clear (plastic, doorzichtig)
  • Het snurken neemt af, de verstopte neus wordt verlicht
  • Betere luchtdoorstroming en meer zuurstof, hierdoor slaapt u beter
  • Dit middel is comfortabel in gebruik, medicijnvrij en heeft geen bijwerkingen

Adviesprijs 14,95